Deerlijkse schepen helpt mee bij schoonmaak van het kerkhof

Schepen voor Groenbeheer Bert Schelfhout geflankeerd door Geert Vanhoutte, Marc Callant, Luc Lefebvre en Johan Vanwijnsberghe.© DRD
Schepen voor Groenbeheer Bert Schelfhout geflankeerd door Geert Vanhoutte, Marc Callant, Luc Lefebvre en Johan Vanwijnsberghe.© DRD
Redactie KW

“Een uit de hand gelopen belofte”, lachte schepen voor Groenbeheer Bert Schelfhout (Open Vld), die woensdag al vroeg present tekende om een handje toe te steken bij de gemeentediensten om het kerkhof weer helemaal netjes te maken na de Allerheiligenperiode.

“Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel spraken we over allerlei karweien. Interessant om te weten, gezien we bepaalde karweien bijvoorbeeld kunnen verbeteren door het aankopen van beter en nieuwer materiaal. De chrysanten kwamen ter sprake en de gemeentewerklieden daagden me uit om hierbij mee te helpen. Het is een fameuze klus. In enkele dagen tijd moeten er duizenden verwelkte chrysanten opgeruimd worden. Ik was de uitdaging niet vergeten en hier sta ik dan…”

“Onze diensten zijn het hele jaar door in de weer met het proper houden van de begraafplaatsen en de teraardeleggingen. Uit respect voor onze werkmannen help ik graag een handje mee.” (DRD/MVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier