Bert: "Vorige week zaterdag kreeg ik de eerste symptomen van COVID 19. Droge hoest, spierpijn, hoofdpijn, lichte koorts, vermoeidheid, pijn aan borst, branderig gevoel in longen. Ondertussen 8 dagen verder. Nog niet genezen, maar het lijkt de goede kant op te hellen. Ik kon me optrekken aan de ervaringen van lotgenoten. Vandaar dat ik ook mijn verhaal deel. Mijn echtgenote Naima is sedert woensdag ziek, dus fameuze quarantaine hier. Arthur niet ziek, Axelle drie dagen hoest."

Voor Bert is vooral het branderig gevoel in mijn longen beangstigend. "Overleef ik dit? Wat met Naima en de kids? Al ben ik van nature een positivo... serieus ziek zijn in combinatie met al die negatieve berichtgeving is op zijn zachtst gezegd bevreemdend."

De tips van Bert om te vechten tegen COVID? "Probeer alle stress uit je leven te bannen: kijk niet naar het nieuws of op je gsm. Eet zo gezond mogelijk. Rust, rust en nog eens rust. Ik werkte even door maar dit was niet goed. Zorg dat je perspectief hebt. Heel wat mensen die ik hoorde hadden 10 tot 14 dagen nodig: verwacht hetzelfde! Als het minder is: des te beter!"

(MV)

Bert: "Vorige week zaterdag kreeg ik de eerste symptomen van COVID 19. Droge hoest, spierpijn, hoofdpijn, lichte koorts, vermoeidheid, pijn aan borst, branderig gevoel in longen. Ondertussen 8 dagen verder. Nog niet genezen, maar het lijkt de goede kant op te hellen. Ik kon me optrekken aan de ervaringen van lotgenoten. Vandaar dat ik ook mijn verhaal deel. Mijn echtgenote Naima is sedert woensdag ziek, dus fameuze quarantaine hier. Arthur niet ziek, Axelle drie dagen hoest."Voor Bert is vooral het branderig gevoel in mijn longen beangstigend. "Overleef ik dit? Wat met Naima en de kids? Al ben ik van nature een positivo... serieus ziek zijn in combinatie met al die negatieve berichtgeving is op zijn zachtst gezegd bevreemdend."De tips van Bert om te vechten tegen COVID? "Probeer alle stress uit je leven te bannen: kijk niet naar het nieuws of op je gsm. Eet zo gezond mogelijk. Rust, rust en nog eens rust. Ik werkte even door maar dit was niet goed. Zorg dat je perspectief hebt. Heel wat mensen die ik hoorde hadden 10 tot 14 dagen nodig: verwacht hetzelfde! Als het minder is: des te beter!"(MV)