De negen hebben alle uitrusting (tenten incluis) mee op de fiets. Groepsleider Gilles Goemaere: "Ze leggen het parcours vooral met de fietsknooppunten af. Elke dag zo'n 40 à 60 km en op 22 juli komen ze aan, in Balen. Het is de planning dat de volledige KSA-groep er enkele dagen samen is. Voor de 12-16-jarigen start er het tentenkamp op 21 juli en de kleinsten komen ons op 24 juli vervoegen."

De fietsers slapen deels op vooraf bepaalde locaties (vanavond in de scoutslokalen van Zottegem) en soms moeten ze op eigen kracht naar een slaapplaats zoeken.

De negen hebben alle uitrusting (tenten incluis) mee op de fiets. Groepsleider Gilles Goemaere: "Ze leggen het parcours vooral met de fietsknooppunten af. Elke dag zo'n 40 à 60 km en op 22 juli komen ze aan, in Balen. Het is de planning dat de volledige KSA-groep er enkele dagen samen is. Voor de 12-16-jarigen start er het tentenkamp op 21 juli en de kleinsten komen ons op 24 juli vervoegen."De fietsers slapen deels op vooraf bepaalde locaties (vanavond in de scoutslokalen van Zottegem) en soms moeten ze op eigen kracht naar een slaapplaats zoeken.