De eerste helft verliep gelijkopgaand. Aan de rust stond het 2-1 voor 'de Snooker'. Na een koffie (of een biertje) gaven de politici tegen de wind in het beste van zichzelf, maar het waren de tegenstrevers die nog drie doelpunten maakten.

Gemeenteraadslid Frans Kemseke verdedigde zijn doel met verve, maar moest zich toch vijf keer gewonnen geven. In de slotminuut kreeg zijn ploeg dan ook nog een penalty tegen, maar Kemseke liet zich niet overmannen door de spanning en een klassesafe verhinderde forfaitcijfers.

De opbrengst van dit treffen, bijgewoond door meer dan 100 supporters, was voor het Fonds Dieter De Cauderlier, dat het wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren behartigt. (MV)

De eerste helft verliep gelijkopgaand. Aan de rust stond het 2-1 voor 'de Snooker'. Na een koffie (of een biertje) gaven de politici tegen de wind in het beste van zichzelf, maar het waren de tegenstrevers die nog drie doelpunten maakten.Gemeenteraadslid Frans Kemseke verdedigde zijn doel met verve, maar moest zich toch vijf keer gewonnen geven. In de slotminuut kreeg zijn ploeg dan ook nog een penalty tegen, maar Kemseke liet zich niet overmannen door de spanning en een klassesafe verhinderde forfaitcijfers.De opbrengst van dit treffen, bijgewoond door meer dan 100 supporters, was voor het Fonds Dieter De Cauderlier, dat het wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren behartigt. (MV)