"Ik werkte tot voor kort mee in het bedrijf van mijn man Peter Waelkens", vertelt Nathalie Demeulemeester. "Hij runt Gevelconcept Waelkens, dat gespecialiseerd is in isolering en gevelbepleistering. Maar ergens was er altijd die droom om een eigen zaak uit de grond te stampen met zelfgemaakte confituur. Met Jardin de Nana is ...

"Ik werkte tot voor kort mee in het bedrijf van mijn man Peter Waelkens", vertelt Nathalie Demeulemeester. "Hij runt Gevelconcept Waelkens, dat gespecialiseerd is in isolering en gevelbepleistering. Maar ergens was er altijd die droom om een eigen zaak uit de grond te stampen met zelfgemaakte confituur. Met Jardin de Nana is mijn jeugddroom werkelijkheid geworden.""Die huisbereide confituur in allerlei smaken is mijn handelsmerk. Ik pleit resoluut voor gezond en heb daarom gekozen voor een laag suikergehalte. Onze confituur bevat 75 procent fruit en 25 procent suiker.""Met confituur alleen kan je uiteraard geen zaak draaiende houden. We zijn op zoek gegaan naar een meerwaarde en hebben daarom gekozen om dit te combineren met andere streek- en artisanale producten. We hebben een uitgebreid gamma van ambachtelijke specialiteiten voor de liefhebbers van lekker eten en voor wie graag in de kookpotten roert.""Van pasta's, olijven en olijfolie tot kruiden en specerijen, sauzen, over wijn, aperitieven en aperitiefhapjes, Griekse en Italiaanse specialiteiten, ... Zeg maar alles voor de fijnproever dat een tikkeltje speciaal is. We verzorgen ook tapasschotels met vlees en/of vis of een kaasplank met artisanale kazen. Hetzelfde geldt voor het samenstellen van geschenkmanden. De kwaliteit primeert en is altijd een beetje speciaal."Jardin de Nana is gevestigd aan de Waregemstraat 533 op de Molenhoek in Deerlijk. De zaak is open van donderdag tot en met zaterdag, telkens van 9 uur tot 12.30 uur en van 14 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 9 uur tot 12.30 uur. (DRD)Info: Jardin de Nana, 0494 51 11 11, www.jardindenana.be.