Het gaat om een al gehospitaliseerde patiënt op de geriatrie-afdeling. "Een van de patiënten werd inderdaad positief getest op het coronavirus", bevestigt de burgemeester. Daardoor werd een van de vijf afdelingen op de dienst geriatrie in quarantaine geplaatst. Het betreft een 20-tal mensen. Dus niet de volledige afdeling zoals eerder werd gemeld. "Het verplegend personeel wordt nu allemaal getest op het virus. De patiënt zou volgens het ziekenhuis niet in aanraking gekomen zijn met andere patiënten op de afdeling."

Momenteel is er nog geen duidelijkheid over de toestand van de patiënt. Alle opgelegde richtlijnen worden in acht genomen.

Het gaat om een al gehospitaliseerde patiënt op de geriatrie-afdeling. "Een van de patiënten werd inderdaad positief getest op het coronavirus", bevestigt de burgemeester. Daardoor werd een van de vijf afdelingen op de dienst geriatrie in quarantaine geplaatst. Het betreft een 20-tal mensen. Dus niet de volledige afdeling zoals eerder werd gemeld. "Het verplegend personeel wordt nu allemaal getest op het virus. De patiënt zou volgens het ziekenhuis niet in aanraking gekomen zijn met andere patiënten op de afdeling."Momenteel is er nog geen duidelijkheid over de toestand van de patiënt. Alle opgelegde richtlijnen worden in acht genomen.