De Zonnebloemblaadjes pakken het hele weekend in Kortrijk in

Redactie KW

De leiding van De Zonnebloemblaadjes, een vzw die kampen en weekends organiseert voor kinderen met een beperking, staat op zaterdag 19 en zondag 20 december in K in Kortrijk om cadeautjes in te pakken.

“Het is weer een groot succes”, aldus Jean-Pierre Rosseel van De Zonnebloemblaadjes. “Elk jaar opnieuw zet onze leiding zich niet enkel in om de kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar te begeleiden op kamp en op weekend, maar onze leden zetten zich ook gedurende het jaar in om zoveel mogelijk geld en sponsoring in natura in te zamelen zodat we onze kampen zo goedkoop mogelijk kunnen houden voor de ouders van onze kinderen.”

Over de samenwerking met K en manager Dominique Desmeytere is Jean-Pierre ook vol lof. “In K zijn ze onze actie genegen. Dat er een stand staat waar cadeautjes tegen een vrijwillige bijdrage ingepakt worden, is tijdens het weekend voor Kerstmis ook een pluspunt voor het winkelcentrum én er wordt een goed doel mee gesteund.”

Music for life

De opbrengst van de inpakactie gaat via de actie Music for Life naar vzw De Zonnebloemblaadjes. De voorbije weken probeerde de leiding zoveel mogelijk inpakpapier en linten gesponsord te krijgen. “Er moet zoveel mogelijk naar onze kinderen met een beperking gaan”, luidt het.

De Zonnebloemblaadjes staan zowel op zaterdag 19 als zondag 20 december op verdieping -1 van K in Kortrijk om geschenkjes in te pakken.

(EDB – Foto EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier