De zomer barst lost op Studio 100 TV

Redactie KW

De vakantie staat voor de deur. Bij slecht weer – maar ook wanneer het té warm is en de kids niet graag meer buiten spelen – kunnen ze op Studio 100 TV leuke momenten meemaken, zoals een blik achter de schermen van de opname van dé zomerhit van het jaar Pina Colada van K3.

Bij Studio 100 TV kan je ook de K3 Pina Colada leren maken. Verder worden eveneens de K3-films op de jeugd los gelaten. Er is eveneens pure nostalgie met de originele films van Pippi Langkous en met nieuwe afleveringen van Kosmoo.

Alles over K3

Het wordt een mooie zomer, zeker voor de meisjes van K3. Momenteel kan je de nieuwe zomerclip Pina Colada regelmatig zien op Studio 100 TV. Op maandag 10 juli is het zelfs internationale Pina Colada-dag en naar aanleiding daarvan zendt Studio 100 TV ook de exclusieve making off uit van de nieuwste K3 videoclip. Samen met Joyce en James leert iedereen de K3 Pina Colada maken. Op de website www.studio100.com/tv vind je het originele recept terug. Joyce leert James – en ook alle kijkers – de K3-moves van deze nieuwe zomerse K3-clip aan. Studio 100 TV zendt ook ieder weekend een K3 film uit, met te beginnen op zaterdag 1 juli met K3 Dierenhotel.

Zweedse spanning en humor

In augustus kunnen de kids kijken naar een film van het sterkste meisje ter wereld : Pippi Langkous. Het gaat om de originele films, met in de titelrol de onvergetelijke Inger Nilsson. Spanning en humor zijn verzekerd, overgoten met een mooie saus nostalgie. Iedere dag om 9 en 18 uur is er Showtime. Dan krijgt de jeugdige kijker een supertoffe musical of show van Studio 100 geserveerd. Ook Joyce en James duiken de zomer in met hun vakantiepret. Hou je van zingen en dansen, dan moet je beslist afstemmen van 17.30 tot 18.30 uur, want dan is er karaoke met alle bekende liedjes van K3, Prinsessia, Mega Mindy, Piet Piraat, Samson & Gert, enz. En op zaterdag om 8.30 uur zijn er nieuwe afleveringen van Kosmoo. Robbe en zijn vriendin Ellis beleven weer veel spannende avonturen in Zeezicht, natuurlijk met Robbe’s trouwe viervoeter Kosmoo. Tot slot : Dansen met Maya, iedere zondag een nieuwe aflevering om 8 uur.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.