De wandel- en autozoektochten van TMO waren een groot succes

De wandel- en autozoektochten van TMO waren een groot succes.©Wouter Meeus foto WME
De wandel- en autozoektochten van TMO waren een groot succes.©Wouter Meeus foto WME
Redactie KW

Afgelopen maanden werkte de Tieltse Middenstand en Ondernemen (TMO) in samenwerking met Stad Tielt in de Tieltse deelgemeenten enkele wandel- en autozoektochten uit.

Een in coronatijden gesmaakt initiatief dat deelnemers uit alle hoeken van West- en Oost-Vlaanderen van half december tot eind maart naar de Tieltse deelgemeenten bracht. Tijdens de prijsuitreiking zagen dan ook opvallend veel niet-Tieltenaren hun naam op de lijst met winnaars verschijnen. De leden van TMO, die de prijzen in de loop van de volgende weken op coronaveilige wijze persoonlijk bij de winnaars aan huis zullen brengen, zullen hierdoor de nodige kilometers mogen afleggen.

Naast de 40-tal goodiebags gevuld door Tieltse handelaars waren er cadeaubonnen van 10 euro voor Hubert Stuyvaert (Damme), Nadine Nemegheer (Schuiferskapelle) en Myriam Watteyne (Rumbeke). Benny Bekaert (Aarsele) won een biermand geschonken door het Vliegend Peerd. Overkoepelend schonk ook TMO diverse bonnen om te besteden in de horeca: ’t Vliegend Peerd en de Naelde (Kanegem), ’t Dorpshuis, La Vida en Serrelys (Aarsele) en ’t een en ’t ander in Schuiferskapelle. Er waren ook prijzen van respectievelijk 100, 50 en 25 euro die richting Cecile Bral uit Evergem, Freddy Cornelis uit Deinze en Martine Vanslambrouck uit Kortemark gingen.

Schepen van Evenementen Grietje Goosssens was tevreden dat het initiatief zoveel mensen naar Tielt bracht en hoopt dat ze nog eens terugkomen. “Jammer dat de horeca niet open was, maar we zijn ervan overtuigd dat de mensen toch van de charme geproefd hebben.” (WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier