De vakantie van Moorsleedse burgemeester Ward Vergote: “Week op reis en genieten in eigen gemeente”

Burgemeester Ward Vergote. (foto JS)© Jan Stragier
Burgemeester Ward Vergote. (foto JS)© Jan Stragier
Redactie KW

Burgemeester Ward Vergote (Visie) kijkt enorm uit naar wat de zomer van 2021 te bieden zal hebben. “Een weekje buitenland, maar ik wil vooral ook genieten van de heropstart van het sociale leven in eigen gemeente.”

Het belooft een drukke zomer te worden in Moorslede, Slypskapelle en Dadizele. Zo geraakte deze week bekend dat de avondmarkt plaatsvindt en de komende twee maanden staan er ook tal van wielerwedstrijden geprogrammeerd in de gemeente.

“Als koersliefhebber is dit iets waar ik telkens erg naar uit kijk. Al zal ik tijdens de vakantieperiode toch zelf ook wat proberen te fietsen”, aldus Ward Vergote. De burgemeester kijkt ook uit naar de zomerse activiteiten georganiseerd door de plaatselijke verenigingen. “Het sociaal leven start weer op. Er staat al een aantal evenementen op de agenda waaronder de avondmarkt in Dadizele. Met Dadizele Onderneemt, waarvan ik zelf bestuurslid ben, hebben we nog veel werk voor de boeg. Tijdens mijn vakantie zal ik dan ook volop meehelpen met de voorbereidingen van dat evenement.”

Tenerife

De burgemeester plant ook een weekje buitenland samen met zijn vrouw. “Er even tussenuit. We hebben nog niet geboekt, maar hoogstwaarschijnlijk wordt het Tenerife. Aanvankelijk hadden we het idee om naar Griekenland te gaan, maar vrienden vertelden ons dat er in Tenerife meer te zien is. We willen er genieten van de zon, maar ook van wat het eiland te bieden heeft.”

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier