Een lijstje dat ons op het lijf geschreven staat als West-Vlamingen, internationaal geroemd als noeste werkers. Deuredoen. Maar in deze tijden van corona willen we deze lijst vooral opdragen aan de doeners, de werkers die dag in, dag uit in de weer zijn om alles draaiende te houden, van zorgverleners over vuilnismannen tot de kassierster in de supermarkt. Alweer kunnen we maar één ding niet genoeg benadrukken: dikke merci!


We vroegen dus naar wekelijkse gewoonte aan de collega's op de redactie om hun top 3 van werkersliedjes door te spelen. En daar kwam dit aardig lijstje uit...

We bundelden die in een playlist op Spotify

Je vindt alle playlists van KW op www.kw.be/playlist.

Een lijstje dat ons op het lijf geschreven staat als West-Vlamingen, internationaal geroemd als noeste werkers. Deuredoen. Maar in deze tijden van corona willen we deze lijst vooral opdragen aan de doeners, de werkers die dag in, dag uit in de weer zijn om alles draaiende te houden, van zorgverleners over vuilnismannen tot de kassierster in de supermarkt. Alweer kunnen we maar één ding niet genoeg benadrukken: dikke merci! We vroegen dus naar wekelijkse gewoonte aan de collega's op de redactie om hun top 3 van werkersliedjes door te spelen. En daar kwam dit aardig lijstje uit...We bundelden die in een playlist op Spotify Je vindt alle playlists van KW op www.kw.be/playlist.