De Roadrunners geven er een lap op tijdens Het Feest Kan Beginnen

Zaterdag kan je mee feesten met De Roadrunners. © DM
Redactie KW

WTC Roadrunners laten zich op zaterdag 25 januari opnieuw van hun beste kant zien en organiseren voor de elfde keer Het Feest Kan Beginnen, het grootste carnavalsbal uit de regio.

De makers van de Apres-Ski Fuif weten als geen ander hoe een zot feestje eruit moet zien. Zij die erbij waren op de Apres-Ski Fuif in oktober kunnen zaterdag trouwens gratis binnen op vertoon van hun scheurstrookje.

Schorre Chef & MC Vals uit het Nederlandse Brabant zorgen voor extra muzikale ondersteuning. Het duo is bekend van carnavalshits zoals ‘Ga jij met me mee’, ‘Wie Laait Me Op’, ‘Brassen’ en ‘Alles Kan’. Verder zorgen Zeedj’s DJ D Double D (resident DJ @ Feesttent ‘t Volkshuis) en DJ Ivo (resident @ carnavalscafé Den Oosthoek) voor de feestelijke muzikale ondersteuning. De opbrengst van ‘Het feest kan beginnen’, is ten voordele van wielerclub WTC Roadrunners.

WTC Roadrunners bestaat dit jaar trouwens 15 jaar en ze willen dit extra luister bij zetten door maar liefst twee fietsreizen te doen waaronder La Roche en een driedaagse doorheen Zeeland. Volgend jaar staat Calpe op het programma waar ze samen met de profs de Spaanse bergen gaan bedwingen. Met meer dan 140 leden is de rood-zwarte armada uitgegroeid tot een vaste waarde in het Kneistse wielermilieu. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier