De Pitch in Heule is eerste karaoke booth bar in Vlaanderen

© LOO
Redactie KW

De gewone karaoke zijn passé. De Pitch is niet zomaar een karaokebar met een podium waar iedereen elkaar hoort kwelen. Kenneth Soete (33) ontdekte in Amerika de formule karaoke in privésfeer. Karaoke booth heet dat. De Pitch te Heule is naast New York, Londen en Tokio de eerste in Vlaanderen.

Heulenaar Kenneth Soete kreeg de microbe te pakken in New York. Dit concept nam Kenneth mee naar Heule. De drie privé karaokeruimtes van de Pitch zijn de perfecte plaats voor een feestje! Heb je zin om ABBA, K3 of Metallica te zingen onder vrienden, collega’s of familie? Dat kan! Je kan uit 34.000 liedjes kiezen om je vocale zangtalenten te testen.

Het is een ideaal concept voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, kinderfeestjes, teambuldings of gewoon een avondje uit met vrienden. Iedereen kan er terecht. De ruimtes zijn uitgerust met allerlei high tech snufjes. Zo kan je drank bestellen met een tablet en liedjes selecteren via je smartphone. Dit kan via de QR code of een website. Er is ook een catalogus met allemaal kinderliedjes. Zo kunnen kinderen samen met hun vriendjes het feest hier laten doorgaan.

Karaoke booth is op maat van de klanten. “Velen durven niet zomaar op een podium staan. Je hoeft niet naar songs van een onbekende te luisteren of op je keuze wachten. Je voorkomt liedjes die je niet graag hoort. Dat zijn allemaal factoren die je anders niet in de hand hebt, maar best kan missen”, vertelt zaakvoerder Kenneth. “Je vertoeft er in een privésfeer. Zo vermijdt men plankenkoorts en gêne.” De Pitch is de eerste in Vlaanderen. Er is nog éen karaoke booth bar in Brussel.

Kenneth werkte 1,5 jaar aan zijn project. De accommodatie kostte 150.000 euro. “Ik weet het dat het een sprong in het onbekende is, maar ben ervan overtuigd dat dit opzet zal draaien. Het is de karaoke van de toekomst“, aldus zaakvoerder Kenneth Soete. Sporadisch zal De Pitch eens open zijn om belangrijke voetbalmatchen te tonen of om er te gamen met een Playstation.

De Pitch bevindt zich op de hoek van de Moorseelse- en Bissegemsestraat te Heule. Er zijn drie ruimtes voor 6 en 8 personen. De prijs is 8 euro per persoon per uur. De ruimte kan men maximum twee uur afhuren. 96 euro voor zes personen, 128 euro voor de ruimte van acht personen en de ruimte voor tien personen kost 160 euro.

De Pitch opent op 20 december zijn deuren. De bar is open op vrijdag en zaterdag van 19 uur tot 1 uur en op afspraak. Woensdagnamiddag is speciaal voor kinderen. Reserveren kan vanaf 16 december. Meer info: https://www.thepitch.be/ .

(CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier