De Patine in Zonnebeke gewekt door Plop en Maya de Bij

Redactie KW

De inwoners van De Patine in Zonnebeke werden zaterdagmorgen op een wel heel bijzondere manier gewekt. Plop en Maya de Bij marcheerden samen met een limousine voor een stoet door de wijk. Reden van dit hoge bezoek was dat De Patine de straat is met de meeste plopsa-abonnees.

Een hele week lang telde Plop via de Plopsa-Facebookpagina af naar de straat met het meeste abonnees. Iedere dag werd een straatnaam onthuld die in de top-5 stond. De grote winnaar werd dus De Patine in Zonnebeke met 50 Plopsa-abonnementen. De bewoners waren verrast en na een tijdje kwamen de eerste nieuwsgierigen op straat.

Na de stoet deelden Plop en Maya een heerlijk ontbijt uit. De kinderen waren alvast razend enthousiast. Al was het nog maar 9 uur, zo willen ze wel iedere dag wakker gemaakt worden. Burgemeester Dirk Sioen was ook heel blij met het bezoek en belde meteen zijn kleinkind op.

“We zijn blij dat we Plop en Maya de bij mogen verwelkomen in onze gemeente”, vertelt de burgemeester. Op de foto zien we kabouter Plop, Maya de Bij, burgemeester Dirk Sioen, schepen van communicatie Ingrid Vandepitte en enkele bewoners van De Patine.

(ADZ)

De Patine in Zonnebeke gewekt door Plop en Maya de Bij

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.