De Panne nodigt romantische zielen uit voor de ‘Love Walk’

Myriam Van den Putte

Zowel voor Valentijn als voor de krokusvakantie past het lokaal bestuur van De Panne de activiteitenkalender aan. Daarin is de buitenlucht de rode draad. Het gemeentebestuur heeft alvast voor een warme Valentijnssfeer gezorgd in het straatbeeld en nodigt verliefde stellen uit om De Panne te verkennen op een aparte en romantische manier.

Van 13 tot 21 februari is er de ‘Love Walk’ die geliefden doorheen De Panne voert. Hand in hand ontdekken romantische zielen met behulp van de ‘enveloppe d’amour’ de straatjes en paadjes van De Panne. Met een ‘liefdevol’ opdrachtje hier en een verrassing daar wordt de tocht een bijzondere belevenis. Deelnemers hebben de keuze uit een grote sportieve wandeling of een klein parcours met vaste paden. De ‘enveloppe’ is af te halen bij dienst Toerisme en kost 15 euro per koppel, of 35 euro inclusief een koele fles champagne met twee glazen.

Scan de QR-code

Speciaal voor Valentijn is diezelfde week, van 13 tot 21 februari, de ‘Liefdesflitser’ geïnstalleerd in de Zeelaan ter hoogte van het gemeentehuis. Verliefd én coronaveilig poseren kan zowel tijdens de ‘Love Walk’ of op ieder moment tijdens de openingsuren van de dienst Toerisme. Er hoeft niets te worden aangeraakt. Het volstaat om de QR-code op het scherm aan de chalet in te scannen en de foto wordt automatisch genomen en doorgestuurd via mail. De openingsuren zijn van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur (maandag tot zaterdag) en van 10 tot 12.30 uur op zon- en feestdagen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.