De paashaas komt uit Uitkerke

© WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

De Uitkerkse handelsgebuurtekring Drive Inn Shopping Center Uitkerke schonk woensdagmorgen 140 paashazen aan het woonzorgcentrum De Strandjutter.

“Normaal zorgen we altijd voor een leuk paasgeschenkje voor alle handelaars van Uitkerke en de sponsors van ‘De Uitkerkenaar’; het boekje dat verdeeld wordt met Uitkerke Kermesse. Door de coronamaatregelen zal dat dit jaar echter niet lukken, en aangezien de paashazen reeds besteld waren, hebben we dan maar besloten om ze weg te geven aan de bewoners en het zorgpersoneel van De Strandjutter”, vertelt voorzitter Raf Hollevoet.

De paashazen gingen woensdag eerst even in quarantaine en zullen dan komend paasweekend in het rusthuis worden verdeeld. “Jammer voor onze sponsors en handelaars, maar we zijn anderzijds wel blij dat we op deze manier ook onze bijdrage kunnen leveren in deze moeilijke tijden. Het zorgpersoneel in de rusthuizen verdient deze attentie en voor de bewoners, die nu alleen op hun kamer zitten, wordt het zo toch nog een beetje Pasen”, klinkt het.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier