Donderdagmiddag is de Nele, met aan boord tien KVO-fans en onder grote mediabelangstelling, vertrokken aan de Slipwaykaai, richting Brussel en De Heizel. De Nele vaart over zee naar Breskens, door de Schelde naar Rupelmonde en via het Brussel-Zeekanaal naar Brussel. Het initiatief komt van Jean-Pierre Janssens, niet alleen voorzitter van de KVO-senioren, maar ook voorzitter van de Nele-vrienden.

"Wij zijn vrienden van KVO en van de zee en dankzij de Nele kunnen we onze twee passies koppelen," zegt Janssens. "Als KVO de beker wint, dan brengen we de beker binnen in Oostende, tot voor het stadhuis, met de Nele! We wachten niet op de Mercator!"

(FRO - Foto FRO)

Donderdagmiddag is de Nele, met aan boord tien KVO-fans en onder grote mediabelangstelling, vertrokken aan de Slipwaykaai, richting Brussel en De Heizel. De Nele vaart over zee naar Breskens, door de Schelde naar Rupelmonde en via het Brussel-Zeekanaal naar Brussel. Het initiatief komt van Jean-Pierre Janssens, niet alleen voorzitter van de KVO-senioren, maar ook voorzitter van de Nele-vrienden. "Wij zijn vrienden van KVO en van de zee en dankzij de Nele kunnen we onze twee passies koppelen," zegt Janssens. "Als KVO de beker wint, dan brengen we de beker binnen in Oostende, tot voor het stadhuis, met de Nele! We wachten niet op de Mercator!"(FRO - Foto FRO)