Tenzij u de afgelopen dagen op een andere planeet heeft geleefd, heeft u er zeker en vast al iets over vernomen. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen, waaronder Kuurne, waren deze week affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen: Marc, Gilles, Magda, Pieter, Eline en Hugo.

Er waren ook die bizarre, warrige filmpjes op het internet. En op zowel radio als televisie werd je blootgesteld aan 'Jij weet niets'-reclamespotjes! De lezers die maandag van de gezonde buitenlucht genoten en naar boven keken zagen misschien dat vliegtuig met nogmaals dezelfde boodschap 'JIJ WEET NIETS'.

Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat het nieuwe avontuur zich ging afspelen in Vietnam.

Deze week doken ook buiten onze provincie verschillende aanwijzingen op rond de nieuwe reeks. Zo reed een Vietnamese tuktuk (een soort koets) zich vast in Antwerpen en kregen de inwoners van Sint-Gillis-Waas een verdachte folder in de bus die hen moest waarschuwen voor een mollenplaag.

Het sterke vermoeden dat dit alles de start van 'De Mol 2019' moest aankondigen, werd vorige week bevestigd op VIER toen voor de allereerste maal de 'Jij weet niets'-boodschap werd uitgezonden.

Donderdag 21/02 om 16.00 uur zagen we de langverwachte eerste beelden. Opnieuw dezelfde boodschap (Je weet niets), maar Gilles De Coster voegde er wel iets heel bizars aan toe op het eind van het filmpje...

Voor het eerst in de geschiedenis start 'De Mol'... zonder Mol! Een proef tijdens de start van het avontuur zal moeten uitwijzen wie van de 10 kandidaten de mol wordt. Hij of zij krijgt de moeilijke taak om de negen overige kandidaten (én ons natuurlijk) om de tuin te leiden!

De startdatum van het zevende seizoen is zondag 10 maart! Zeker kijken dus!

De vraag hoeveel West-Vlamingen er dit seizoen aan de start komen blijft voorlopig onbeantwoord. Na Hanne (De Mol 2016), Marzena (De Mol 2017) en Mol Pieter, Joke, Pascale en winnaar Lloyd (De Mol 2018) zijn we natuurlijk razend benieuwd wie onze provincie dit seizoen mag vertegenwoordigen!

Ik heb de eer en het genoegen ook dit seizoen voor u namens KW het Molseizoen op de voet te volgen! Ik beloof alvast plechtig mijn beste (mol-)beentje voor te zetten!

Nog meer info vinden jullie in de Mollengroep op facebook: https://www.facebook.com/groups/Mollengroep/

(MD)

Tenzij u de afgelopen dagen op een andere planeet heeft geleefd, heeft u er zeker en vast al iets over vernomen. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen, waaronder Kuurne, waren deze week affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen: Marc, Gilles, Magda, Pieter, Eline en Hugo.Er waren ook die bizarre, warrige filmpjes op het internet. En op zowel radio als televisie werd je blootgesteld aan 'Jij weet niets'-reclamespotjes! De lezers die maandag van de gezonde buitenlucht genoten en naar boven keken zagen misschien dat vliegtuig met nogmaals dezelfde boodschap 'JIJ WEET NIETS'. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat het nieuwe avontuur zich ging afspelen in Vietnam.Deze week doken ook buiten onze provincie verschillende aanwijzingen op rond de nieuwe reeks. Zo reed een Vietnamese tuktuk (een soort koets) zich vast in Antwerpen en kregen de inwoners van Sint-Gillis-Waas een verdachte folder in de bus die hen moest waarschuwen voor een mollenplaag.Het sterke vermoeden dat dit alles de start van 'De Mol 2019' moest aankondigen, werd vorige week bevestigd op VIER toen voor de allereerste maal de 'Jij weet niets'-boodschap werd uitgezonden.Donderdag 21/02 om 16.00 uur zagen we de langverwachte eerste beelden. Opnieuw dezelfde boodschap (Je weet niets), maar Gilles De Coster voegde er wel iets heel bizars aan toe op het eind van het filmpje...Voor het eerst in de geschiedenis start 'De Mol'... zonder Mol! Een proef tijdens de start van het avontuur zal moeten uitwijzen wie van de 10 kandidaten de mol wordt. Hij of zij krijgt de moeilijke taak om de negen overige kandidaten (én ons natuurlijk) om de tuin te leiden!De startdatum van het zevende seizoen is zondag 10 maart! Zeker kijken dus!De vraag hoeveel West-Vlamingen er dit seizoen aan de start komen blijft voorlopig onbeantwoord. Na Hanne (De Mol 2016), Marzena (De Mol 2017) en Mol Pieter, Joke, Pascale en winnaar Lloyd (De Mol 2018) zijn we natuurlijk razend benieuwd wie onze provincie dit seizoen mag vertegenwoordigen!Ik heb de eer en het genoegen ook dit seizoen voor u namens KW het Molseizoen op de voet te volgen! Ik beloof alvast plechtig mijn beste (mol-)beentje voor te zetten!Nog meer info vinden jullie in de Mollengroep op facebook: https://www.facebook.com/groups/Mollengroep/(MD)