De Kortrijkzaan op de Sinksenfeesten

Dit weekend is het Sinksenfeesten. Veel volk in de straten. Net als onze reporter. Hij zal zijn kuiten insmeren en zorgen dat er een hele lading goedgeluimde mensen op deze Facebookpagina passeren. #Kortrijkzaan

Geplaatst door KW Kortrijk - Menen op Dinsdag 4 juni 2019

Ik luister graag. Daarom wellicht heb ik zulke grote oren. In ieder geval, zondag is een dag als een ander en ook dan ga ik aan mensen vragen: 'Wie ziej gie?' Ik ga mijn kuiten insmeren en zorgen dat ik een hele lading van die goedgeluimde mensen over je kan uitstorten. Via onze Facebookpagina (KW Kortrijk - Menen) zal je er velen zien passeren. Mensen zoals jij en ik. Hoe anders ze ook zijn, zal je zien dat ze ook en vooral gelijkenissen vertonen met jezelf. Met elk van ons.

Want dat is het zalige aan 'Wie ziej gie?' Gewoon op de mensen afstappen en merken dat ze net als ieder van ons gewoon hun verdomde best doen om van hun dag, van hun leven, iets te maken. Of hoe je met een simpele smartphone de sociale samenhang kan bevorderen.

Laten we er maar van uitgaan dat we mekaar dit weekend zien. En missen we mekaar, mis dan 'De Kortrijkzaan' niet. Want zoals gezegd, we laten een extra voorraad van het volk passeren dat op de Sinksenfeesten rondstruint. Dus zeker de Facebookpagina van KW Kortrijk - Menen in de gaten houden. En samen met ons hopen dat regen en wind onze goeie intenties niet verstoren.

Ik luister graag. Daarom wellicht heb ik zulke grote oren. In ieder geval, zondag is een dag als een ander en ook dan ga ik aan mensen vragen: 'Wie ziej gie?' Ik ga mijn kuiten insmeren en zorgen dat ik een hele lading van die goedgeluimde mensen over je kan uitstorten. Via onze Facebookpagina (KW Kortrijk - Menen) zal je er velen zien passeren. Mensen zoals jij en ik. Hoe anders ze ook zijn, zal je zien dat ze ook en vooral gelijkenissen vertonen met jezelf. Met elk van ons.Want dat is het zalige aan 'Wie ziej gie?' Gewoon op de mensen afstappen en merken dat ze net als ieder van ons gewoon hun verdomde best doen om van hun dag, van hun leven, iets te maken. Of hoe je met een simpele smartphone de sociale samenhang kan bevorderen.Laten we er maar van uitgaan dat we mekaar dit weekend zien. En missen we mekaar, mis dan 'De Kortrijkzaan' niet. Want zoals gezegd, we laten een extra voorraad van het volk passeren dat op de Sinksenfeesten rondstruint. Dus zeker de Facebookpagina van KW Kortrijk - Menen in de gaten houden. En samen met ons hopen dat regen en wind onze goeie intenties niet verstoren.