De Haan steunt voor meer dan 1.000 euro aan goede doelen

Redactie KW

Het gemeentebestuur van De Haan steunde zoals elk jaar enkele goede doelen met de opbrengst van de Retro Run, The Christmas Fun Run en de Coq Trail.

Het eerste goede doel is de mug-heli, die zoals bekend zo’n 600.000 euro per jaar kost om in de lucht te houden. Dankzij de Retro Run, die in juli plaatsvond in Wenduine, kon er een cheque van 1.000 euro worden overhandigd.

De zevende editie van de Christmas Fun Run, de jaarlijkse ludieke kerstloop in en rond de Potinière, bracht 1.000 euro in het laatje voor de nationale borstkankercampagne Think Pink, Unicef België en de plaatselijke goede doelen Huis aan Zee en vzw Nesteling konden elk rekenen op een cheque ter waarde van 1.100 euro. Die centen kwamen van de Coq Trail, een loop die de gemeente organiseerde in samenwerking met Yvan Degrieck van de organisatie ‘Lopen voor het Goede Doel’.

Daarnaast werden in het ontmoetingscentrum d’Annexe ook nog de prijzen uitgereikt van de etalagewedstrijd en de spaaractie in samenwerking met Haandelaars De Haan en Actief Wenduine. (WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier