De finalisten van JCI’s West-Vlaamse Jonge Ondernemer zijn bekend

De West-Vlaamse JCI afdelingen zetten ook dit jaar hun schouders onder de 9de editie van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer. De vier finalisten werden bekend gemaakt: Chris Van de Voorde (JuuNoo), Frederick Verhelst (Smart Solutions), Nicolas Moerman (Nestor) en Sarah Dupont (Dupont).

v.l.n.r.: Frederick Verhelst, Sarah Dupont, Chris Van de Voorde, Nicolas Moerman © PVH

Dit jaar hebben tien West-Vlaamse ondernemers hun kandidatuur ingediend met als doel een finaleplaats te kunnen bemachtigen. In samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk koos de zorgvuldig samengestelde jury de vier finalisten.

In willekeurige volgorde gaan naar de finale: Chris Van de Voorde (JuuNoo), Frederick Verhelst (Smart Solutions), Nicolas Moerman (Nestor) en Sarah Dupont (Dupont). Jean-Baptiste Van Damme van Devan Plastics leidt de commissie en organiseert het hele traject, van selectie van de kandidaten tot uitreiking van de award. De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Dit jaar is de commissie er tegenaan gegaan onder het motto: “Aim high!”. De jury die uiteindelijk uit de vier overgebleven finalisten de winnaar moet kiezen, zal bestaan uit ondernemende West-Vlamingen, uit verschillende sectoren. Zij toetsen de finalisten aan de hand van verschillende criteria, waaronder de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business.

Op donderdag 2 april 2020 wordt in het nieuwe bedrijfsgebouw van Smappee te Harelbeke (Evolis) tijdens een awardshow de winnaar van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 bekend gemaakt. De winnaar maakt nog kans om ook de award Vlaamse Jonge Ondernemer te winnen die doorgaat op woensdag 20 mei 2020 te Leuven.

(PVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.