"De bevalling was eigenlijk gepland voor met Kerstmis", vertelt papa Walt De Winter. "Maar het werd dus een nieuwjaarsbaby in de plaats."

Walt en Svetlana De Winter hadden dinsdagavond nog een feestje om oudejaarsavond te vieren. "Toen we daar vertrokken, had ik het gevoel dat alles zou beginnen", vertelt Svetlana. "Om 5 uur 's morgens op 1 januari gingen we naar het ziekenhuis. Het ging maar niet vooruit en uiteindelijk werd er 's avonds nog een keizersnede uitgevoerd."

Voor de familie De Winter zal het wel een moment zijn om nooit te vergeten. "Margo is geboren op 01/01/2020 en werd omstreeks 21 uur geboren. Wel leuk, alles is met de cijfers 1 en 2!" Margo woog bij de geboorte 3,550 kg en was 51,5 cm groot. Ze heeft een zusje Juliette van één jaar en drie maanden. Het gezin woonde tot voor kort in Kortrijk maar verhuisde onlangs naar Harelbeke.

"De bevalling was eigenlijk gepland voor met Kerstmis", vertelt papa Walt De Winter. "Maar het werd dus een nieuwjaarsbaby in de plaats." Walt en Svetlana De Winter hadden dinsdagavond nog een feestje om oudejaarsavond te vieren. "Toen we daar vertrokken, had ik het gevoel dat alles zou beginnen", vertelt Svetlana. "Om 5 uur 's morgens op 1 januari gingen we naar het ziekenhuis. Het ging maar niet vooruit en uiteindelijk werd er 's avonds nog een keizersnede uitgevoerd." Voor de familie De Winter zal het wel een moment zijn om nooit te vergeten. "Margo is geboren op 01/01/2020 en werd omstreeks 21 uur geboren. Wel leuk, alles is met de cijfers 1 en 2!" Margo woog bij de geboorte 3,550 kg en was 51,5 cm groot. Ze heeft een zusje Juliette van één jaar en drie maanden. Het gezin woonde tot voor kort in Kortrijk maar verhuisde onlangs naar Harelbeke.