De opnames voor de fictiereeks gingen door in een appartement op de Oostendse Zeedijk. Het waren Oostendse 'doender' Carmen Vannes en lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Bart Tommelein en zijn vrouw Sarah Schotte die de acteurs van dienst waren. Productiehuis Geronimo; bekend van de Helden van Hier-reeksen, blikt de fictiereeks in. De reeks vormt de rode draad doorheen de campagne van Open Vld voor de komende verkiezingen. De reeks wordt opgenomen op verschillende plaatsen in de provincie. "Het script wordt eigenlijk geschreven terwijl we draaien", vertelt Bart Tommelein. "Er wordt daarbij niet geïmproviseerd, we hebben al wat ideeën. We willen vooral tonen waar wij met Open VLD voor staan en waar de provincie voor staat. Onze slogan voor de nakende verkiezingen is 'Welkom in land van de doenders'. De provincie bij uitstek van de doenders is dan ook West-Vlaanderen."

De Oostendse Carmen Vannes werd niet zomaar gekozen uit de kandidaten. Carmen is een podiumbeest en kon niet stoppen nadat haar tijd om was bij de voorstelling. Ze had voor de gelegenheid een liedje gemaakt dat ze ook zong. Haar hele verhaal lees je in De Zeewacht van vrijdag 10 mei.

Het ging er erg bloederig aan toe., JRO
Het ging er erg bloederig aan toe. © JRO

(JRO)

De opnames voor de fictiereeks gingen door in een appartement op de Oostendse Zeedijk. Het waren Oostendse 'doender' Carmen Vannes en lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Bart Tommelein en zijn vrouw Sarah Schotte die de acteurs van dienst waren. Productiehuis Geronimo; bekend van de Helden van Hier-reeksen, blikt de fictiereeks in. De reeks vormt de rode draad doorheen de campagne van Open Vld voor de komende verkiezingen. De reeks wordt opgenomen op verschillende plaatsen in de provincie. "Het script wordt eigenlijk geschreven terwijl we draaien", vertelt Bart Tommelein. "Er wordt daarbij niet geïmproviseerd, we hebben al wat ideeën. We willen vooral tonen waar wij met Open VLD voor staan en waar de provincie voor staat. Onze slogan voor de nakende verkiezingen is 'Welkom in land van de doenders'. De provincie bij uitstek van de doenders is dan ook West-Vlaanderen."De Oostendse Carmen Vannes werd niet zomaar gekozen uit de kandidaten. Carmen is een podiumbeest en kon niet stoppen nadat haar tijd om was bij de voorstelling. Ze had voor de gelegenheid een liedje gemaakt dat ze ook zong. Haar hele verhaal lees je in De Zeewacht van vrijdag 10 mei. (JRO)