‘De bio-ergonomische milieupsychologen’ winnen tweede editie studentenquiz Induscientia

Akmar van de organisatie: "Elk jaar beter doen of tenminste evenaren is ons doel." © TV
Redactie KW

Woensdagavond vond de studentenquiz van studentenvereniging Induscientia plaats. In vergelijking met de eerste editie kon de organisatie dit jaar niet aankijken tegen een uitverkocht evenement. Dat de sfeer daarom niet minder plezant was, staat zo vast als een paal boven water. De kernleden van de vereniging zullen ervoor zorgen dat elk team zich meer dan welkom voelt.

“De inschrijvingen verliepen zeer vlot en we verwachten vooral plezier en ambiance net zoals in de eerste editie. Die was meteen een schot in de roos en we willen daar zeker niet voor onderdoen. Elk jaar beter doen of tenminste evenaren is ons doel”, vertelt Akmar vanuit de organisatie.

Het evenement wordt ondersteund door Kortrijk Studentenstad en trekt heel wat verschillende campussen aan. Er werden ploegen aangemeld vanuit Howest, Ugent Kortrijk, Vives, Kulak, maar ook een aantal vanuit het Gentse.

Geen winnaars, geen verliezers

Het elan van vorig jaar werd ook dit jaar weer doorgetrokken. Er zijn geen verliezers en geen winnaars, maar het spreekwoord ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ was wel zeer toepasselijk deze avond. “De prijzentafel zal vol liggen dankzij heel wat ondernemingen in en rond Kortrijk. Teams met de hoogste score in het eindklassement zullen als eerste de vrije keuze hebben. Op die manier geven we iedereen recht op zijn vrije keuze en gaat er niemand ontevreden naar huis”.

De quizmaster Thibaut Van Lerberghe, fervent quizzer en student in zijn masterjaar Chemie, mocht uiteindelijk ‘de bio-ergonomische milieupsychologen’ uitroepen tot grote winnaar van de avond. Op de tweede plaats eindigde Steven’s Slaves en op de derde plaats Bir Mathilde.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier