De Beeldstorm pakt uit met zevende PaulusKleintje in Oostende

© Picasa
Redactie KW

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juli pakt De Beeldstorm, op het bekende Paulusplein, uit met de zevende editie van PaulusKleintje.

De driedaagse met traditionele ingrediënten heeft niets te maken met de meer commercieel gerichte Paulusfeesten. De geestelijke vader van de Paulusfeesten én patron van ‘t Kroegsje, Iwein Scheer, verleent zijn medewerking aan de activiteiten van De Beeldstorm, die naast kindertheater en poëzie vooral gericht zijn op buurtwerking.

Tijdens het tweede weekend van juli wordt het Paulusplein voor de zevende keer gereserveerd voor PaulusKleintje. Het programma is leuk voor jong en minder jong met muziek, gezelschapsspelen, simultaan dammen en schaken, kinderhoekje, wedstrijd soepkoning(in), een nachtfilm (23 uur) en de volksmaaltijd. Hoofddoel is ook een gezellige babbel onder de verre en dichte buren, of met nieuwe vrienden.

Er worden ook activiteiten voorzien in de wilde bloementuin, op een stuk bouwgrond (hoek Paulusstraat-Franciscusstraat), met het reuzeweb en de bolletjescaravan. “Met PaulusKleintje gaan we terug naar de roots van de Paulusfeesten: volks, ludiek en gezellig voor iedereen”, zegt Iwein Scheer.

(FRO-foto FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.