In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november kwam Sharon Gruwez om het leven bij een ongeval in Vleteren. De wagen reed tegen een gestationeerde bus, werd weg gekatapulteerd en kwam meters verder in de struiken terecht. Voor Sharon, die als passagier in de wagen zat, kon geen hulp meer baten. Bestuurder Davy K. raakte gewond. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatste en stelde in zijn eerste rapport vast dat overdreven snelheid in combinatie met een inschattingsfout aan de basis lag van het zware ongeval.

Door het woelige verleden tussen Davy K. en Sharon Gruwez - de twee waren net uit elkaar en Davy K. kon dat moeilijk aanvaarden - diende de familie van het slachtoffer klacht in met burgerlijke partijstelling. Davy K. werd in eerste instantie niet opgepakt, maar werd op 10 januari toch aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag. Vandaag verscheen hij voor de raadkamer en die besliste om hem verder aan te houden.

In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november kwam Sharon Gruwez om het leven bij een ongeval in Vleteren. De wagen reed tegen een gestationeerde bus, werd weg gekatapulteerd en kwam meters verder in de struiken terecht. Voor Sharon, die als passagier in de wagen zat, kon geen hulp meer baten. Bestuurder Davy K. raakte gewond. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatste en stelde in zijn eerste rapport vast dat overdreven snelheid in combinatie met een inschattingsfout aan de basis lag van het zware ongeval.Door het woelige verleden tussen Davy K. en Sharon Gruwez - de twee waren net uit elkaar en Davy K. kon dat moeilijk aanvaarden - diende de familie van het slachtoffer klacht in met burgerlijke partijstelling. Davy K. werd in eerste instantie niet opgepakt, maar werd op 10 januari toch aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van doodslag. Vandaag verscheen hij voor de raadkamer en die besliste om hem verder aan te houden.