Op het burenfeest dat normaal zou plaatsvinden in OC Den Tap in Langemark op zaterdag 21 april waren er onder andere kookworkshops, buffet, dans en muziek voorzien, samen met bewoners van het opvangcentrum voor asielzoekers van Fedasil in Poelkapelle.

"Het burenfeest dat we dit weekend samen met Fedasil zouden vieren, moesten we jammer genoeg uitstellen", zegt voorzitter Peter Peene van Davidsfonds Langemark. "Maar omdat we net nu zo'n nood hebben aan warme verbondenheid en solidariteit, roepen we iedereen in onze gemeente (en daarbuiten) op om morgen zaterdag 21 maart of zondag 22 maart een speciaal teken van verbondenheid te geven aan de buren. Vanzelfsprekend vergeten we ook onze nieuwe buren van het asielcentrum niet."

Wat kan je doen?

?stop een kaartje in de bus met een warme wens, een mooi gedicht, een woord van bemoediging...

?stuur een e-mail met een fijne boodschap, een link naar een grappig filmpje of een mooie website...

?bel je buur gewoon even op voor een leuke babbel...

?stuur een whatsappberichtje met een grappige foto van jezelf en je huisgenoten...

?ga onder het balkon van je buur een lied zingen...

?verzin zelf een manier om aan je buur te tonen: JE BENT NIET ALLEEN!

?STUUR EEN KAARTJE naar Fedasil, Stadensteenweg 68, 8920 Langemark-Poelkapelle; schrijf er een warme boodschap van solidariteit op

"We willen deze oproep zo ruim mogelijk verspreiden in onze gemeente en verder mag ook natuurlijk. Ben je op facebook? Stuur de oproep die verschijnt op de pagina van Davidsfonds Langemark door naar je vrienden", besluit Peter Peene. (TOGH)

Op het burenfeest dat normaal zou plaatsvinden in OC Den Tap in Langemark op zaterdag 21 april waren er onder andere kookworkshops, buffet, dans en muziek voorzien, samen met bewoners van het opvangcentrum voor asielzoekers van Fedasil in Poelkapelle. "Het burenfeest dat we dit weekend samen met Fedasil zouden vieren, moesten we jammer genoeg uitstellen", zegt voorzitter Peter Peene van Davidsfonds Langemark. "Maar omdat we net nu zo'n nood hebben aan warme verbondenheid en solidariteit, roepen we iedereen in onze gemeente (en daarbuiten) op om morgen zaterdag 21 maart of zondag 22 maart een speciaal teken van verbondenheid te geven aan de buren. Vanzelfsprekend vergeten we ook onze nieuwe buren van het asielcentrum niet."Wat kan je doen? ?stop een kaartje in de bus met een warme wens, een mooi gedicht, een woord van bemoediging...?stuur een e-mail met een fijne boodschap, een link naar een grappig filmpje of een mooie website...?bel je buur gewoon even op voor een leuke babbel...?stuur een whatsappberichtje met een grappige foto van jezelf en je huisgenoten...?ga onder het balkon van je buur een lied zingen...?verzin zelf een manier om aan je buur te tonen: JE BENT NIET ALLEEN!?STUUR EEN KAARTJE naar Fedasil, Stadensteenweg 68, 8920 Langemark-Poelkapelle; schrijf er een warme boodschap van solidariteit op"We willen deze oproep zo ruim mogelijk verspreiden in onze gemeente en verder mag ook natuurlijk. Ben je op facebook? Stuur de oproep die verschijnt op de pagina van Davidsfonds Langemark door naar je vrienden", besluit Peter Peene. (TOGH)