David Vandyck brengt in 2020 nieuwe singles uit en treedt op in Oostende en Torhout

David Vandyck in actie in De Spil in Roeselare. (Foto FODI)
Redactie KW

Een nieuw jaar is begonnen. Fans van Vlaamse artiesten zijn ongetwijfeld blij dat de eindejaarsdagen voorbij zijn, want nu kunnen ze terug terecht op optredens van hun idolen. Ook de fans van David Vandyck keken uit naar zijn optreden in De Spil in Roeselare. David Vandyck en Concertevents nodigden inderdaad de fans uit voor het allereerste concert van 2020 in De Spil in Roeselare.

Buiten was het frisjes en winderig. Ideaal om met z’n allen te vertoeven in De Spil in Roeselare voor een David Vandyck Live in Concert show. Alhoewel de zaal niet vol zat, hadden we er toch goede moed in dat heel de show tot in de puntjes in orde zou zijn. Ons gedacht klopte. Wij vermoeden ook dat de fans het niet erg vonden dat de zaal niet nokvol zat. Zo hadden de fans een intiem concert van hun idool David. Onze West-Vlaamse zanger probeert telkens te vernieuwen, brengt covers die hem nauw aan het hart liggen, die hem raken en dat werkt. David koos uit covers die een grote betekenis voor hem hebben en waar fans veel uit kunnen leren. Maar eerlijk ? Fans willen toch zijn eigen nummers horen ? Dat klopt, ook daarvoor zorgde David. Hij haalde oude liedjes van onder het stof en bracht ze voor de fans van het eerste uur. Het was genieten.

Wat brengt 2020 voor de zanger uit Zedelgem ? David zal in 2020 nieuwe singles uitbrengen. Geen singles die op zijn meest recente album staan, maar volledig nieuwe songs. Maar er is één probleem, hij moet nog beginnen schrijven. Hij beloofde aan zijn fans dat het schrijfproces redelijk snel zou gaan. We vertrouwen David op zijn woord dat we in 2020 nieuw werk mogen verwachten. David is ook een man van uitersten. Vorig jaar mocht hij dankzij Dana Winner het voorprogramma in de Lotto Arena doen en dat was voor hem één van de hoogte punten van 2019. David mocht zingen in zo’n grote zaal maar toch wil hij het nu iets kleiners doen. Hij zocht het kleinste theaterzaaltje uit dat Vlaanderen te bieden heeft. Hij kondigdt één exclusief concertje aan in Theater Bonbonnière (Tinnenpot) in Gent. Deze zaal beschikt over slechts 74 zeteltjes. Tijdens het nieuwjaarsconcert konden de fans al tickets reserveren aan de fanstand. Voor de mensen die geen ticket zouden kunnen bemachtigen voor het intiem en exclusief concert, niet getreurd ! David Vandyck komt langs in het Casino van Oostende met zijn live band op zaterdag 15 februari 2020. Eén dag na Valentijn staat hij op het podium en natuurlijk kunnen de fans eerst genieten van een valentijnsdiner. Op 25 april is David ook met een Live in Concert te gast in CC De Brouckère in Torhout. (PADI & Mervyn)

Tickets en info: 0479 31 84 55 – www.concertevents.be of www.davidvandyck.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.