Baba Yega won in 2016 de talentenjacht Belgium's Got Talent. Ze werden bovendien tweede in Das Supertalent, de Duitse Got Talent-variant. In 2018 namen ze ook deel aan Britain's Got Talent en eindigden uiteindelijk in de halve finale. Dit jaar brachten ze een film en een strip uit.

"We hebben met Baba Yega samengewerkt voor de remix van het Ploplied in 2017 en daarbij voelden we een echte klik", zegt Verhulst. "Sindsdien zijn we elkaar blijven volgen en hebben we elkaar beter leren kennen. Al snel werd duidelijk dat de Baba's perfect passen binnen Studio 100. We zijn erg onder de indruk van hun talent en zijn ervan overtuigd dat de combinatie van dat talent met onze kennis en ervaring voor vuurwerk zal zorgen."

Baba Yega is vanaf nu te boeken via Studio 100 en maakt zijn debuut voor het entertainmentbedrijf op 1 en 2 december in de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis.

© Foto Belga

(PADI/Belga)

Baba Yega won in 2016 de talentenjacht Belgium's Got Talent. Ze werden bovendien tweede in Das Supertalent, de Duitse Got Talent-variant. In 2018 namen ze ook deel aan Britain's Got Talent en eindigden uiteindelijk in de halve finale. Dit jaar brachten ze een film en een strip uit."We hebben met Baba Yega samengewerkt voor de remix van het Ploplied in 2017 en daarbij voelden we een echte klik", zegt Verhulst. "Sindsdien zijn we elkaar blijven volgen en hebben we elkaar beter leren kennen. Al snel werd duidelijk dat de Baba's perfect passen binnen Studio 100. We zijn erg onder de indruk van hun talent en zijn ervan overtuigd dat de combinatie van dat talent met onze kennis en ervaring voor vuurwerk zal zorgen."Baba Yega is vanaf nu te boeken via Studio 100 en maakt zijn debuut voor het entertainmentbedrijf op 1 en 2 december in de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis.(PADI/Belga)