Danssensatie Baba Yega vindt onderdak bij Studio 100

© Foto PADI
Redactie KW

De Ieperse dansgroep Baba Yega, bekend van Belgium’s, Germany’s én Britain’s Got Talent, maakt voortaan deel uit van Studio 100. Dat heeft Studio 100-topman Gert Verhulst dinsdag bekendgemaakt. Baba Yega zal dit weekend al meteen opduiken in de Grote Sinterklaasshow. Daarnaast zijn er online plannen en komt er een nieuwe zomersingle.

Baba Yega won in 2016 de talentenjacht Belgium’s Got Talent. Ze werden bovendien tweede in Das Supertalent, de Duitse Got Talent-variant. In 2018 namen ze ook deel aan Britain’s Got Talent en eindigden uiteindelijk in de halve finale. Dit jaar brachten ze een film en een strip uit.

“We hebben met Baba Yega samengewerkt voor de remix van het Ploplied in 2017 en daarbij voelden we een echte klik”, zegt Verhulst. “Sindsdien zijn we elkaar blijven volgen en hebben we elkaar beter leren kennen. Al snel werd duidelijk dat de Baba’s perfect passen binnen Studio 100. We zijn erg onder de indruk van hun talent en zijn ervan overtuigd dat de combinatie van dat talent met onze kennis en ervaring voor vuurwerk zal zorgen.”

Baba Yega is vanaf nu te boeken via Studio 100 en maakt zijn debuut voor het entertainmentbedrijf op 1 en 2 december in de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis.

Danssensatie Baba Yega vindt onderdak bij Studio 100
© Foto Belga

(PADI/Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier