Dansschool Dançar verhuist van Hooglede naar Roeselare

Ricardo en Melissa bij de nieuwe locatie in de Hoogleedsesteenweg. (foto EV)
Redactie KW

Anderhalf jaar na de oprichting van dansschool Dançar barst de Quirinuszaal bijna uit de voegen. Daarom keken de eigenaars uit naar een groter pand. Dat vonden ze vrij snel in de Hoogleedsesteenweg 408, net op het grondgebied Roeselare.

In mei 2017 namen Ricardo Oliveira Ferreira en Melissa Debouvere een stevige start met danssschool Dançar. Ze namen hun intrek in de Quirinuszaal in de Kerkstraat. Ze geven er danslessen voor groot en klein aan bijna 500 leden en sinds dit jaar is hun aanbod verruimd met spinninglessen.

Studeerruimte

“We stelden dit seizoen al snel vast dat deze locatie te klein werd voor ons”, vertelt Ricardo. “We moesten dus uitkijken naar een groter pand. Dat vonden we op slechts twee minuten rijden in de Hoogleedsesteenweg in Roeselare, net buiten Hooglede. We hebben er een zee van ruimte om er drie danszalen, een moderne bar, een spinningzaal, een vergaderzaal, bureaus, kleedkamers en douches in te richten. Daarnaast hebben we er ook 40 eigen parkeerplaatsen en zelfs een studeerruimte voor onze dansers die een tijdje moeten wachten tussen twee lessen door. Kortom, alles om onze ambities voor de dansschool verder waar te maken.”

Op de nieuwe locatie wacht eerst nog wat werk om alles in te richten. “We doen nog even verder in de Quirinuszaal. De opening van onze nieuwe locatie is voorzien op 8 juni 2019.”

Dansshow

“Het zal een drukke maand worden want de week ervoor is er onze dansshow ‘Thinking out of the Box’. Net zoals vorig jaar wordt het weer een vernieuwende show waar we met alle dansers vol trots op zullen terugblikken”, besluit Ricardo. Wie meer informatie wil over de dansshow of over Dansschool Dançar kan mailen naar ricardo-f@telenet.be. (EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier