Dansen op festival aan de Ardooise Waterbek

Redactie KW

Het spaarbekken aan de Waterbek wordt ook dit jaar de favoriete plaats voor de gemeente Ardooie om een midzomerfestival op te zetten. Vorig jaar was K3 hier de hoofdact. Dit jaar is het te doen met Gers Pardoel.

Volgens Tobias Callewaert wil de gemeente elke leeftijdsgroep aanspreken en daarom starten ze er al mee om 17.00 uur met een programma voor de kids. Dan treden Bert en de Bomma’s op. “Wie denkt dat dit oude wijvenmuziek is heeft het mis. Ze brengen muziek voor de kids die bovendien animatie krijgen en heel wat lekkers, kunnen verkrijgen”, zegt Tobias Callewaert.

Om 19.00 uur is het de beurt aan Crackie Jam. Trendy muziek, gebracht door de winnaar van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. De hoofdact is er om 20.30 uur met Gers Paroel wiens hits bekend zijn bij een zeer breed publiek.

Om 22.00 uur is het de beurt aan Les Truttes. De Ardooise DJ Dennis Cartier mag de avond afsluiten.

Voor dit concert is er toegangsgeld te betalen. Tickets in voorverkoop kosten tien euro en zijn te verkrijgen bij de culturele dienst van de gemeente. Kinderen kunnen gratis binnen en op de dag zelf betaal je twaalf euro. Food en drank is er te verkrijgen.

Het familiefestival aan de Waterbek gaat door op 20 juli.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier