Het recreatiepark Dadipark zou normaal gezien deze zomer voor een maand terug de deuren openen. Vier Dadizelenaars wilden alle bezoekers van weleer en hun kinderen opnieuw naar Dadizele brengen om het Dadipark nostalgisch te herbeleven. Het coronavirus steekt daar nu echter een stokje voor.

"We cancelen het project voor dit jaar", luidt het bij de initiatiefnemers. In deze moeilijke coronatijden is het Dadiparkproject in dat opzicht een luxe geworden. "Vandaar dat we nu heel moeilijk een beroep kunnen doen op heel wat steun en sponsoring van de gemeenschap." De initiatiefnemers laten de droom op iets op de site te doen wel niet los. "Het concept en de goesting blijft zeker. We bekijken wat we mogelijks in de zomer van 2021 kunnen doen." Om de plannen levendig te houden worden binnenkort wel t-shirts via www.dadipark.be verkocht.

(BF)

Het recreatiepark Dadipark zou normaal gezien deze zomer voor een maand terug de deuren openen. Vier Dadizelenaars wilden alle bezoekers van weleer en hun kinderen opnieuw naar Dadizele brengen om het Dadipark nostalgisch te herbeleven. Het coronavirus steekt daar nu echter een stokje voor."We cancelen het project voor dit jaar", luidt het bij de initiatiefnemers. In deze moeilijke coronatijden is het Dadiparkproject in dat opzicht een luxe geworden. "Vandaar dat we nu heel moeilijk een beroep kunnen doen op heel wat steun en sponsoring van de gemeenschap." De initiatiefnemers laten de droom op iets op de site te doen wel niet los. "Het concept en de goesting blijft zeker. We bekijken wat we mogelijks in de zomer van 2021 kunnen doen." Om de plannen levendig te houden worden binnenkort wel t-shirts via www.dadipark.be verkocht. (BF)