Curd Neyrinck neemt per direct ontslagbij TC Rumbeke

Curd Neyrinck (rechtsboven) neemt afscheid als voorzitter van TC Rumbeke. Zijn rol wordt voorlopig overgenomen door Peter Van de Loock (linksonder).©KVDP foto a-KVDP
Curd Neyrinck (rechtsboven) neemt afscheid als voorzitter van TC Rumbeke. Zijn rol wordt voorlopig overgenomen door Peter Van de Loock (linksonder).©KVDP foto a-KVDP
Redactie KW

Bij TC Rumbeke hebben voorzitter Curd Neyrinck (59) en zijn vrouw Kaat Seynaeve per direct ontslag genomen. Ook zijn dochter Larissa en haar man Gregory Hermans, die de sportieve touwtjes in handen hadden, volgen in zijn spoor.

“Iedereen die mij kent weet dat ik een gedreven man ben met bepaalde doelen voor ogen”, reageert Curd, die 13 jaar geleden aan het roer van TC Rumbeke kwam. “In 2010 is de tennishal er gekomen, zes jaar later zijn de tennisterreinen erbij gekomen in Hooglede en de schietstand en sinds kort kunnen de leden nu ook genieten van de twee padelterreinen. Dit alles was steeds in overleg met het kernbestuur, die ook van mening was dat de club aan een goeie vaart bezig was. Dat werd bevestigd met de vele nieuwe leden.”

“In de laatste bestuursvergaderingen wilden steeds meer mensen hun zeg doen over het beleid, wat niet evident is bij belangrijke beslissingen. Aangezien ik mijn verantwoordelijkheid altijd opneem, heb ik begin deze week een stapje opzij gezet. Voor velen was het misschien schrikken, het was voor mij en mijn familie geen makkelijke beslissing, maar we zijn zeker niet met slaande deuren vertrokken. We blijven zelfs aangesloten als spelend lid en zien wel wat de toekomst brengt. Uiteindelijk heb ik hier 13 jaar al mijn vrije tijd ingestoken en gelukkig is de dankbaarheid bij velen heel groot. Ik kan dus met opgeheven hoofd de club overlaten aan de nieuwe bewindvoerders.”

Ondervoorzitter Peter Van de Loock neemt voorlopig de taak als voorzitter op zich en overlegde ondertussen al met de andere bestuursleden over de toekomst. (SBR/TD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.