Curando koopt site Avondvreugd in Lotenhulle

© (Foto RV)
Redactie KW

Curando, in Ruiselede bekend van het woonzorgcentrum Sint Jozef en Den Tap, ook als DVC, heeft onlangs de site café en feestzaal Avondvreugd in Lotenhulle aangekocht.

Het pand, ook bekend als duivenlokaal en lokaal van de plaatselijke voetbalploeg, in het centrum aan Lodorp, is een begrip in de ruime regio. Met de immer charmante glimlach van uitbaatster Christiane Verschaeve en partner Dirk als uithangbord.

Anneleen De Roo, directeur Curando Midden, omschrijft de intentie. “Het is de bedoeling daar een ontmoetingscentrum te maken, waar de mensen kunnen komen eten en deelnemen aan activiteiten en vormingen. Curando’s doel is het om de mensen zolang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning door onze thuiszorgdiensten als thuisverpleging, gezinszorg en poetshulp en maaltijden aan huis.”

“Een dagverzorgingscentrum en een ontmoetingscentrum dragen hierbij toe. We willen de inwoners van Lotenhulle en Poeke een plaats geven voor laagdrempelige ontmoeting. Met warme maaltijden een betaalbare prijzen en een brede waaier van activiteiten. Mits enkele aanpassingen, zoals de toegankelijkheid van de toiletten voor rolstoelgebruikers, wat schilderwerk, willen we in het voorjaar van 2022 van start gaan..” (RV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier