Zo moet de stad een stratenmuseum worden vol raamkaders, die een venster bieden op allerlei kunst. "Alles is welkom: schilderijen, (kinder)tekeningen, foto's, beeldhouwwerken, cartoons... Onder het motto 'iedereen is kunstenaar' kan je ook gewoon zelf een nieuw werk maken", zo luidt de oproep. "Hang een kunstwerk aan je raam en stuur een foto van het raam met kunstwerk naar inhetkadervan@menen.be, samen met je naam en adres en informatie over het kunstwerk (kunstenaar en titel)."

Online museumkaart

De foto en de info worden toegevoegd aan de groeiende online inventaris en museumkaart op de website van CC De Steiger. En dan rest je alleen nog zelf op ontdekking te gaan in het Menens stratenmuseum. Wie zelf geen kunstwerken in huis heeft en toch wil meewerken kan een mailtje met adres sturen. Het cultuurcentrum bezorgt je dan gratis een foto van een kunstwerk uit zijn collectie.

(CB)

Zo moet de stad een stratenmuseum worden vol raamkaders, die een venster bieden op allerlei kunst. "Alles is welkom: schilderijen, (kinder)tekeningen, foto's, beeldhouwwerken, cartoons... Onder het motto 'iedereen is kunstenaar' kan je ook gewoon zelf een nieuw werk maken", zo luidt de oproep. "Hang een kunstwerk aan je raam en stuur een foto van het raam met kunstwerk naar inhetkadervan@menen.be, samen met je naam en adres en informatie over het kunstwerk (kunstenaar en titel)."De foto en de info worden toegevoegd aan de groeiende online inventaris en museumkaart op de website van CC De Steiger. En dan rest je alleen nog zelf op ontdekking te gaan in het Menens stratenmuseum. Wie zelf geen kunstwerken in huis heeft en toch wil meewerken kan een mailtje met adres sturen. Het cultuurcentrum bezorgt je dan gratis een foto van een kunstwerk uit zijn collectie. (CB)