Enkele weken geleden liet het Cultuurcentrum Brugge al vluchtig in zijn programmatorische kaarten kijken voor het seizoen 2020-2021. Volgend voorjaar staan alvast optredens in de Koninklijke Stadsschouwburg gepland van onder meer Jef Neve, Brussels Jazz Orchestra & Kommil Foo en Los Lobos. De ticketverkoop ging vorige week dinsdag 12 mei van start.

Ondertussen maakte het Cultuurcentrum Brugge ook bekend dat de seizoensbrochure in de tweede helft van juni in de brievenbussen zal vallen. "Momenteel onderzoeken we hoe we de start van de verkoop voor het volledig cultuurseizoen in deze uitzonderlijke tijden kunnen organiseren. We houden iedereen hiervan op de hoogte", kondigt Filip Strobbe, directeur van het Cultuurcentrum Brugge, aan.

(svv)

Enkele weken geleden liet het Cultuurcentrum Brugge al vluchtig in zijn programmatorische kaarten kijken voor het seizoen 2020-2021. Volgend voorjaar staan alvast optredens in de Koninklijke Stadsschouwburg gepland van onder meer Jef Neve, Brussels Jazz Orchestra & Kommil Foo en Los Lobos. De ticketverkoop ging vorige week dinsdag 12 mei van start.Ondertussen maakte het Cultuurcentrum Brugge ook bekend dat de seizoensbrochure in de tweede helft van juni in de brievenbussen zal vallen. "Momenteel onderzoeken we hoe we de start van de verkoop voor het volledig cultuurseizoen in deze uitzonderlijke tijden kunnen organiseren. We houden iedereen hiervan op de hoogte", kondigt Filip Strobbe, directeur van het Cultuurcentrum Brugge, aan.(svv)