Het cruiseschip Aidamar dat woensdag aanmeerde in Zeebrugge is 's avonds, met wat vertraging, vertrokken richting Rotterdam. De gouverneur van West-Vlaanderen had bij aankomst van het schip de passagiers verboden van boord te gaan omdat er een mogelijke coronabesmetting aan boord was. Een van de passagiers was in aanraking gekomen met iemand die positief had getest op het virus.

Uiteindelijk werden vier passagiers uit voorzorg in quarantaine geplaatst en kon de rest van de passagiers afstappen. Alle passagiers zijn woensdagavond samen vertrokken richting Rotterdam nadat ze een uitstap hadden gemaakt naar Brugge. Volgens de gouverneur zou de incubatieperiode van de vier quarantainepatiënten intussen voorbij zijn.

Het cruiseschip Aidamar dat woensdag aanmeerde in Zeebrugge is 's avonds, met wat vertraging, vertrokken richting Rotterdam. De gouverneur van West-Vlaanderen had bij aankomst van het schip de passagiers verboden van boord te gaan omdat er een mogelijke coronabesmetting aan boord was. Een van de passagiers was in aanraking gekomen met iemand die positief had getest op het virus. Uiteindelijk werden vier passagiers uit voorzorg in quarantaine geplaatst en kon de rest van de passagiers afstappen. Alle passagiers zijn woensdagavond samen vertrokken richting Rotterdam nadat ze een uitstap hadden gemaakt naar Brugge. Volgens de gouverneur zou de incubatieperiode van de vier quarantainepatiënten intussen voorbij zijn.