‘Crimineel’ (Zomermix), nieuwe single van Isabelle A

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Isabelle A is dezer dagen opnieuw op TV te zien in ‘Liefde Voor Muziek’, althans in de herhalingen van het populaire seizoen drie op VTM, dit op maandagavond.

Vorige week konden we zien hoe Natalia, Clouseau, Bart Peeters, Gers Pardoel, Lady Linn en Josje de nummers van Isabelle in een nieuw kleedje staken, deze week valt deze eer te beurt aan Lady Linn. Dat je ook één van je eigen songs een nieuw kleedje kan aanmeten, bewijst Isabelle vandaag met haar nieuwste single ‘Crimineel (Zomermix)‘. De song stond al op de tracklisting van Isabelle’s recentste album ‘Sjokola‘, maar schopt het nu pas tot single… weliswaar in een nieuwe zomerse versie, aangepast aan de zwoele temperaturen en lange zomeravonden die voor ons liggen. (PADI)

CRIMINEEL (ZOMERMIX)” van ISABELLE Averschijnt deze week als digitale download en via de courante streamingdiensten. De originele versie van deze song kan tevens worden teruggevonden op het album ‘SJOKOLA’

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten