Creo maakt mondmaskers voor AZ Delta

Op de foto zien we leerkracht Anja Delaere en HR-directeur Kathia Goddeeris met een voorbeeld van de mondmaskers voor AZ Delta. © (Foto PS)
Redactie KW

Volwassenonderwijs Creo kreeg de vraag om mondmaskers te maken voor de zorgkundigen en artsen van AZ Delta. De school die onderwijs voor volwassenen aanbiedt ging daar graag op in.

“We kregen een vraag vanuit ARhus om mondmakers te maken voor AZ Delta. Een thuisverpleegkundige zou de speciale stof met sjablonen en instructies brengen”, vertelt Kathia Goddeeris, HR-directeur van Creo. “We hebben geen ogenblik geaarzeld en onze leerkrachten van Mode en Creatief hebben pakketten gemaakt met telkens een voorbeeld in, die door de personeelsleden van Creo konden afgehaald worden. We zullen in eerste instantie 500 maskers kunnen aanleveren maar we engageren ons om er veel meer aan te leveren als we nog meer stof kunnen krijgen. Creo wil zeker alles uit de kast halen om iedereen te helpen die dit nodig heeft. We mogen dan wel tijdelijk geen opleidingen op de verschillende campussen geven, we blijven alert en actief voor iedereen die ons nodig heeft.”

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier