Creativiteit troef op webshopbeurs Karamblas

© JA
Redactie KW

Afgelopen weekend werd de Budafabriek opnieuw omgetoverd in Karamblas. 45 creatieve ondernemers in interieur, mode en lifestyle verzamelden hun kunsten op deze achtste editie van de webshopbeurs.

Margot Vervaeke uit Oostrozebeke was er zaterdag en zondag met Op Wolkjes voor het eerst bij op Karamblas. “Wij maken onder meer gepersonaliseerde geschenken, feestdecoratie, belettering en stempels op maat. Ik wou graag eens op een iets grotere beurs staan en het is heel leuk om te doen. Er is een gevarieerd publiek, niet alleen jonge mensen en gezinnen zijn geïnteresseerd maar we zien ook heel wat oudere mensen passeren.”

Creativiteit troef op webshopbeurs Karamblas
© JA

Cato Oyen uit Antwerpen staat ook voor de eerste keer op deze creatieve beurs in Kortrijk. Cato is freelance grafisch ontwerpster en illustratrice. In haar stand vind je bijvoorbeeld postkaarten en tote bags met een eigen ontwerp. “Het was een beetje knutselen om alles op een anderhalve meter te krijgen”, lacht ze. “Gisteren en deze morgen was het nog redelijk rustig”.

Creativiteit troef op webshopbeurs Karamblas
© JA

Organisator Natacha Jaumain toonde zich tevreden met de opkomst en interesse. “Er staan 45 standen en buiten hebben we ook een aantal foodtrucks. Karamblas wordt volgend jaar wel een klein beetje gewijzigd. Dan zal er slechts één editie meer zijn in september.”

(Jasmien Aernout)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier