Cowboy Up in Waardamme viert 10de verjaardag met take away

Redactie KW

Door het coronavirus moeten Nicky Van Moerbeke en Annelore Lootens, de uitbaters van het Jarige restaurant Cowboy Up hun verjaardagplannen uitstellen.

“We hadden ons 10-jarig bestaan toch heel anders voorgesteld, maar door het coronavirus moeten we noodgedwongen de Cowboy Up slutien”, Nicky te vertellen. We kregen wel veel steun op vrijdag 13 maart van veel van onze vaste klanten die ons deze avond een hart onder de riem kwamen steken en samen met ons kwamen genieten in ons restaurant.”

De uitbaters hebben dan niet lang getwijfeld om tijdens de verplichte sluiting hun gerechten bij te sturen en een afhaalmenu klaar te stomen. “Het is er vooral gekomen op vraag van de klanten. We waren ook zonder de take away van plan om veel in ons restaurant aanwezig te zijn en met deze beslissing kunnen we toch contact houden met de klanten”, vertelt Annelore. “We bieden ook een warme koffie aan die kan meegenomen worden door wandelaars, die ze dan kunnen meenemen naar buiten. We hebben in het restaurant de stoelen en tafels aan de kant geschoven om al onze klanten duidelijk te maken dat er binnen niets kan genuttigd worden.”

Wel wordt aan de klanten van de afhaalmenu’s gevraagd om zoveel mogelijk herbruikbare verpakkingen en dozen mee te brengen om de gerechten mee naar huis te nemen. “We willen daarbij het milieu tegemoet komen om zo weinig mogelijk wegwerpverpakkingen te gebruiken”, besluit Nicky Van Moerbeke, chefkok van de Cowboy Up.

(GS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier