Het coronavirus - dat toen nog niet in alle hevigheid was uitgebroken - zorgde er al voor dat de grote publiek in het weekend van 13 tot 15 maart niet kon plaatsvinden. Ondertussen bevinden we ons in een totaal andere situatie en ziet AZ Delta zich ook genoodzaakt om de effectieve verhuizing voor onbepaalde tijd voor zicht uit te schuiven.

Door de coronacrisis komt de opleiding van artsen en medewerkers in het gedrang. Nieuwe medische apparatuur kan namelijk niet in gebruik genomen worden zonder dat artsen en medewerkers daarvoor goed zijn opgeleid. Die opleidingen zijn cruciaal om veilig een nieuw ziekenhuis in gebruik te kunnen nemen.

Medewerkers mogen door de algemene coronamaatregelen namelijk niet meer samenkomen en medewerkers die de opleiding geven, zijn al uitgevallen.

Ten slotte geven firma's aan dat ze in deze omstandigheden ook niet verder kunnen werken, waardoor de planning niet kan worden gehandhaafd.

Het coronavirus - dat toen nog niet in alle hevigheid was uitgebroken - zorgde er al voor dat de grote publiek in het weekend van 13 tot 15 maart niet kon plaatsvinden. Ondertussen bevinden we ons in een totaal andere situatie en ziet AZ Delta zich ook genoodzaakt om de effectieve verhuizing voor onbepaalde tijd voor zicht uit te schuiven.Door de coronacrisis komt de opleiding van artsen en medewerkers in het gedrang. Nieuwe medische apparatuur kan namelijk niet in gebruik genomen worden zonder dat artsen en medewerkers daarvoor goed zijn opgeleid. Die opleidingen zijn cruciaal om veilig een nieuw ziekenhuis in gebruik te kunnen nemen.Medewerkers mogen door de algemene coronamaatregelen namelijk niet meer samenkomen en medewerkers die de opleiding geven, zijn al uitgevallen. Ten slotte geven firma's aan dat ze in deze omstandigheden ook niet verder kunnen werken, waardoor de planning niet kan worden gehandhaafd.