Coronatrio brengt bezoek aan wzc ‘t Hoge

© LOO
Redactie KW

Steven Devolder, Jan Smets en Bert Ostyn, alle drie professionele muzikanten, verrasten de bewoners van woon-zorgcentrum ‘t Hoge met een resem bekende nummers en meezingliedjes. De reden: het wzc is volledig vrij van corona.

Samen met trombonist Jan Smets, van onder meer het Radio-orkest, en trompettist Bert Ostyn, die zowel de trompet, piccolo trompet, bugel, cornet als sopraancornet beheerst, speelde Steven Devolder enkele nummers voor de bewoners van wzc ‘t Hoge in Kortrijk.

Steven is sinds 2005 als trompettist verbonden aan het Orkest van de Muntschouwburg en sinds 2003 is hij docent aan het Conservatorium Gent. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met zijn Latin Bigband Mucho Gusto.

Met hart en ziel

“In onze vrije tijd durven we al eens speciaal doen. We doen dit met hart en ziel voor de bewoners”, aldus Steven. Het gelegenheidstrio werd uitgenodigd op insteek van zijn neef Jelle die kok is in het woonzorgcentrum. “Niemand van onze bewoners liep het virus op. Zowel personeel en bewoners werden getest en goed bevonden”, zegt de directie. (PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier