De senioren die in het woonzorgcentrum Sint Vincentius in de Kortrijksestraat verblijven krijgen, gezien de richtlijnen van de overheid, niet het normale bezoek dat er komt in de niet coronaperiode. Daarom starten ze vanuit het animatieteam een bel- en schrijfactie. Vrienden, familie, buren en vrijwilligers worden opgeroepen om een boodschap over te maken voor de bejaarden in het woonzorgcentrum.

In het sas aan het onthaal wordt een bus geplaatst waarin je de brief, boodschap of zelfs een pakketje kunt deponeren voor een bewoner. Ook kinderen kunnen van de lange vrije tijd gebruik maken om een tekening te maken. Zo kun je de bewoners elke dag met een warm hart blij maken. Ook een telefoontje geeft het gevoel dat ze er niet alleen voor staan en dat aan hen gedacht wordt.

Alle vragen over de maatregelen in verband met het virus zijn verkrijgbaar op het speciaal telefoonnummer 0465/03 09 75. Elke dag is de lijn operationeel tot 20.00 uur.

(JM)

De senioren die in het woonzorgcentrum Sint Vincentius in de Kortrijksestraat verblijven krijgen, gezien de richtlijnen van de overheid, niet het normale bezoek dat er komt in de niet coronaperiode. Daarom starten ze vanuit het animatieteam een bel- en schrijfactie. Vrienden, familie, buren en vrijwilligers worden opgeroepen om een boodschap over te maken voor de bejaarden in het woonzorgcentrum. In het sas aan het onthaal wordt een bus geplaatst waarin je de brief, boodschap of zelfs een pakketje kunt deponeren voor een bewoner. Ook kinderen kunnen van de lange vrije tijd gebruik maken om een tekening te maken. Zo kun je de bewoners elke dag met een warm hart blij maken. Ook een telefoontje geeft het gevoel dat ze er niet alleen voor staan en dat aan hen gedacht wordt.