De organisatoren van het Savatteschieten in Marke koppelen net zoals vorig jaar weer een fotowedstrijd aan hun evenement dat dit jaar plaatsvindt op zondag 6 september.

Foto maken in je tuin

Vorig jaar was de opdracht om op een zo ver mogelijke plaats een zo origineel mogelijke foto te nemen mét de affiche van het savatteschieten, eventueel met een bekend persoon. Toen won de persoon die een foto had genomen tijdens de Ronde van Frankrijk met Tim Wellens, de Belgische drager van de bolletjestrui.

Deze morgen werd de fotowedstrijd voor 2020 gelanceerd. "Het kan een activiteit worden tegen de verveling om de coronafrustraties van je af te trappen", vertelt Stijn Dusselier. De opdracht luidt als volgt: maak een foto of video van jezelf terwijl je in de tuin oefent om je savatten zover mogelijk te schieten. Dat mag alleen of met je gezin. De foto of het filmpje kan je daarna uploaden op de Facebookpagina 'Savatteschieten Marke'. De origineelste en tofste foto wint een prijs op het event op 6 september in de Markekerkstraat in Marke.

(EDB - foto EDB/GF)

De organisatoren van het Savatteschieten in Marke koppelen net zoals vorig jaar weer een fotowedstrijd aan hun evenement dat dit jaar plaatsvindt op zondag 6 september.Vorig jaar was de opdracht om op een zo ver mogelijke plaats een zo origineel mogelijke foto te nemen mét de affiche van het savatteschieten, eventueel met een bekend persoon. Toen won de persoon die een foto had genomen tijdens de Ronde van Frankrijk met Tim Wellens, de Belgische drager van de bolletjestrui.Deze morgen werd de fotowedstrijd voor 2020 gelanceerd. "Het kan een activiteit worden tegen de verveling om de coronafrustraties van je af te trappen", vertelt Stijn Dusselier. De opdracht luidt als volgt: maak een foto of video van jezelf terwijl je in de tuin oefent om je savatten zover mogelijk te schieten. Dat mag alleen of met je gezin. De foto of het filmpje kan je daarna uploaden op de Facebookpagina 'Savatteschieten Marke'. De origineelste en tofste foto wint een prijs op het event op 6 september in de Markekerkstraat in Marke.(EDB - foto EDB/GF)