In totaal zijn 3 medewerkers en 5 bewoners in het woonzorgcentrum Amphora vzw besmet met het coronavirus. Daarnaast vertonen nog enkele bewoners symptomen van het virus. Zij worden momenteel nog getest.

De getroffen medewerkers zijn in ziekteverlof. De getroffen bewoners en de bewoners met symptomen worden op de kamer verzorgd door het coronateam en de coördinerende raadgevende arts van het woonzorgcentrum. Ook alle andere bewoners van de getroffen leefgroepen verblijven momenteel preventief op de eigen kamer. In totaal zijn 4 van de 5 leefgroepen in isolatie geplaatst.

"We gaan er uiteraard alles aan doen aan om de verdere verspreiding te voorkomen. Om hierin te slagen roepen we nogmaals iedereen op om de maatregelen strikt op te volgen", zegt burgemeester Hendrik Verkest (CD&V).

(Belga)

In totaal zijn 3 medewerkers en 5 bewoners in het woonzorgcentrum Amphora vzw besmet met het coronavirus. Daarnaast vertonen nog enkele bewoners symptomen van het virus. Zij worden momenteel nog getest. De getroffen medewerkers zijn in ziekteverlof. De getroffen bewoners en de bewoners met symptomen worden op de kamer verzorgd door het coronateam en de coördinerende raadgevende arts van het woonzorgcentrum. Ook alle andere bewoners van de getroffen leefgroepen verblijven momenteel preventief op de eigen kamer. In totaal zijn 4 van de 5 leefgroepen in isolatie geplaatst. "We gaan er uiteraard alles aan doen aan om de verdere verspreiding te voorkomen. Om hierin te slagen roepen we nogmaals iedereen op om de maatregelen strikt op te volgen", zegt burgemeester Hendrik Verkest (CD&V).(Belga)