Corona treft ook bekende Vlaming Willy Sommers

Jong of oud, rijk of arm, arbeider of zakenman : iedereen kan geconfronteerd worden met het vreselijke coronavirus dat op een onverklaarbare wijze in je lichaam dringt. Ook Willy Sommers kan erover meespreken. Gisteren testte de 68-jarige zanger positief op Covid-19.

Willy, Cindy, Luna en Luka (de vier rechts op de foto) zitten in quarantaine. Dochter Annemie en haar partner hebben meer geluk. © PADI

2020 is geen goed jaar voor Willy. Door corona zag hij ontelbare optredens aan zijn neus voorbij gaan. Daarnaast kreeg hij ook eind januari hartproblemen, waardoor hij werd opgenomen in het ziekenhuis voor een hartoperatie. En nu is Willy één van de zoveel Belgen die een positieve Covid-test aflegde en dus mag thuis uitzieken. Vorige week werden zijn vrouw Cindy en zoon Luka al getest op corona. Het resultaat was negatief. Tijdens het voorbije weekend voelde Willy zich wat grieperig, maar de Dafalgan deed wonderen. Dinsdag deed hij revalidatieoefeningen in het ziekenhuis en toen voelde hij zich eveneens niet goed. Er werd een test afgenomen. Gisteren vernam Willy dat hij positief is. De zanger die in de voorbije maanden altijd oplette, weet niet waar hij het virus opliep. Momenteel zit Willy, samen met zijn vrouw, zoon en ook dochter Luna thuis in quarantaine. Willy is niet ernstig ziek en hij hoopt dat het zo blijft. We wensen hem en zijn familie een spoedig herstel toe. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.