De kans bestaat, maar is klein dat de leiders, die straks bij verschillende afdelingen staan, onderling met elkaar in contact kwamen", zegt Febe. "We nemen als Chiro geen enkel risico. De veiligheid van onze leden en leiding staat voorop." De Heulse Chiroleiding legt de lat hoog om de werking coronaveilig te laten verlopen.

Ondertussen is de contactopsporing volop bezig. Degenen die in contact kwamen met de jongen die positief bleek, zijn getest. Tot nu zijn ze allen negatief, maar nog niet alle resultaten van de testen zijn bekend.

Wegens de coronabesmetting gaat de geplande startdag van nu zondag niet door. "We vinden het jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar hopen dat we volgende week zondag op een veilige manier het nieuwe werkjaar kunnen starten", vertelt de hoofdleidster. Volgende week vrijdag evalueert de leiding de ontwikkelingen.

(CHH)

Voor vragen en info kan je terecht bij de leidingsploeg, website www.chirostine.be en de Facebookpagina

De kans bestaat, maar is klein dat de leiders, die straks bij verschillende afdelingen staan, onderling met elkaar in contact kwamen", zegt Febe. "We nemen als Chiro geen enkel risico. De veiligheid van onze leden en leiding staat voorop." De Heulse Chiroleiding legt de lat hoog om de werking coronaveilig te laten verlopen.Ondertussen is de contactopsporing volop bezig. Degenen die in contact kwamen met de jongen die positief bleek, zijn getest. Tot nu zijn ze allen negatief, maar nog niet alle resultaten van de testen zijn bekend.Wegens de coronabesmetting gaat de geplande startdag van nu zondag niet door. "We vinden het jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar hopen dat we volgende week zondag op een veilige manier het nieuwe werkjaar kunnen starten", vertelt de hoofdleidster. Volgende week vrijdag evalueert de leiding de ontwikkelingen.(CHH)