Alle activiteiten georganiseerd door de gemeente worden afgelast zoals, kleuterturnen Multimove, senioren sportlessen, looptraining en sportklassen. Bovendien sluit de gemeente volledig het sportcentrum de Mandelmeersen. Feestzaal Tjuf en jeugdhuis 't Ipperste blijven allemaal tot 31 maart gesloten. De bib blijft open voor het ontlenen van boeken, maar de ontmoetingsruimte voor senioren wordt gesloten.

De buitenschoolse kinderopvang blijft open. De lessen muziekacademie gaan gewoon door, wat niet het geval is met de techniekacademie. Ook het rust- en verzorgingscentrum Rozenberg laat geen bezoekers meer toe. De thuiszorg blijft wel doorgaan. (CLY)

Alle activiteiten georganiseerd door de gemeente worden afgelast zoals, kleuterturnen Multimove, senioren sportlessen, looptraining en sportklassen. Bovendien sluit de gemeente volledig het sportcentrum de Mandelmeersen. Feestzaal Tjuf en jeugdhuis 't Ipperste blijven allemaal tot 31 maart gesloten. De bib blijft open voor het ontlenen van boeken, maar de ontmoetingsruimte voor senioren wordt gesloten.De buitenschoolse kinderopvang blijft open. De lessen muziekacademie gaan gewoon door, wat niet het geval is met de techniekacademie. Ook het rust- en verzorgingscentrum Rozenberg laat geen bezoekers meer toe. De thuiszorg blijft wel doorgaan. (CLY)