Toneelkring Bartje annuleert alle voorstellingen

De zeven uitverkochte voorstellingen van toneelkring Bartje uit Pollinkhove (Lo-Reninge) worden geannuleerd. Normaal zouden ze op 14, 15, 20, 21, 25, 28 en 29 maart de komedie Oscar opvoeren. "Een mokerslag voor de acteurs die maandenlang al hun vrije tijd opofferden om te repeteren", zegt Frederik Devloo van Bartje. "Maar we kunnen niet anders gezien de huidige situatie." In totaal waren 1.400 kaartjes verkocht. De voorstellingen worden verplaatst naar september. De exacte data zijn nog niet bekend.

Lezing Davidsfonds, GirlsBoss Event en zwerfvuilactie afgelast

De lezing van het Davidsfonds Lo-Reninge op vrijdag 13 maart in oc Oud Gemeentehuis over de wederopbouw na WO I en het GirlsBoss Event van Unizo Lo-Reninge in hoeve Maedelstede in Pollinkhove, ook op 13 maart, gaan niet door als gevolg van het Corona-virus. Ook de zwerfvuilactie op zaterdag 14 maart in Reninge is afgelast.

(KVCL)

De zeven uitverkochte voorstellingen van toneelkring Bartje uit Pollinkhove (Lo-Reninge) worden geannuleerd. Normaal zouden ze op 14, 15, 20, 21, 25, 28 en 29 maart de komedie Oscar opvoeren. "Een mokerslag voor de acteurs die maandenlang al hun vrije tijd opofferden om te repeteren", zegt Frederik Devloo van Bartje. "Maar we kunnen niet anders gezien de huidige situatie." In totaal waren 1.400 kaartjes verkocht. De voorstellingen worden verplaatst naar september. De exacte data zijn nog niet bekend.De lezing van het Davidsfonds Lo-Reninge op vrijdag 13 maart in oc Oud Gemeentehuis over de wederopbouw na WO I en het GirlsBoss Event van Unizo Lo-Reninge in hoeve Maedelstede in Pollinkhove, ook op 13 maart, gaan niet door als gevolg van het Corona-virus. Ook de zwerfvuilactie op zaterdag 14 maart in Reninge is afgelast. (KVCL)